​تعامل مديريت شهري و نيروي انتظامي ، ضامن آسايش و امنيت شهروندان خواهد بود.
تاریخ انتشار : 1396/09/12
نشست مشترک شهردار شهرکرد و فرمانده انتظامي استان چهارمحال و بختياري در شهرداري شهرکرد برگزار شد.
در نشستي که با حضور فرمانده انتظامي استان چهارمحال و بختياري در شهرداري شهرکرد برگزار گرديد ،  شهردار شهرکرد ضمن تقدير و تشکر از تلاش شبانه روزي نيروي انتظامي در ياري رساندن مديريت شهري جهت تأمين رفاه و آسايش شهروندان گفت : در گذشته شهرداري بعنوان نهادي صرفاً خدماتي و عمراني شناخته مي شد ليکن با رويکرد جديد در مديريت شهري، اکنون شهرداري بعنوان يک نهاد مدني و اجتماعي معرفي گرديده و در بين شهروندان از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
نورالله غلاميان ضمن تأکيد بر رفع مشکلات قانوني موجود بر سر راه انجام وظايف مديريت شهري، به کارهاي زيربنايي انجام گرفته توسط شهرداري اشاره نمود و گفت : در چند ساله اخير شهرداري تمام توان خود را جهت رفع مشکلات ترافيکي شهر در قالب پروژه هاي عمراني از قبيل: دوبانده کردن کمربندي  15 خرداد ، ايجاد کنار گذر آيت الله هاشمي رفسنجاني ( کنارگذر شرق و شمال ) و همچنين جدا سازي باند رفت و برگشت جاده دانشگاه آزاد، بکارگرفته است .
وي با اشاره بر لزوم فرهنگ سازي و برنامه ريزي جهت استفاده شهروندان از ناوگان حمل و نقل شهري بيان داشت : شهرکرد بعنوان مرکز استان ، نماد و آينه تمام نماي اين سرزمين است و جمعيت 200 هزار نفري شهر با پذيرش مسافرين از ساير نقاط استان روزانه به بيش از 300 هزار نفر افزايش مي يابد.  از اين رو مديريت اين شهر همکاري و تعامل کليه نهادها و  دستگاه هاي اجرايي و نگاه ويژه مسئولين را به مرکز استان مي طلبد .
در اين نشست سردارغلام عباس غلامزاده ضمن تبريک انتخاب مجدد آقاي غلاميان بعنوان شهردار شهرکرد و تشکر از خدمات و فعاليتهاي ارزنده مجموعه مديريت شهري در چند ساله اخير در جهت توسعه شهر و  آسايش و نشاط شهروندان ، بر تلاش و تعامل دو حوزه مديريت شهري و نيروي انتظامي تأکيد نمود و گفت : ناجا و شهرداري در مديريت امور شهر و برقراري نظم شهري مکمل يکديگر بوده و حضور فيزيکي پليس در کنار نهادهاي جامعه و دستگاههاي اجرايي از قبيل شهرداري منجر به برطرف کردن معضلات اجتماعي و دست يابي  به امنيتي  پايدار خواهد شد .