​پيام تسليت شهردار شهرکرد در پي وقوع حادثه تلخ زلزله در غرب کشور
تاریخ انتشار : 1396/08/22
نورالله غلاميان دهکردي شهردار شهرکرد با صدور پيامي جانباختن جمعي از هموطنان را در زلزله غرب کشور تسليت گفت و آمادگي اين شهرداري را براي کمک رساني به زلزله زدگان اعلام کرد.
متن اين پيام به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحيم
«وقوع حادثه غم‌بار زمين لرزه در غرب کشور که باعث جان باختن و مصدوميت جمعي از مردم عزيز شد موجب تاسف و تاثر گرديد.
اينجانب ضمن عرض تسليت اين حادثه محنت بار به ملت شريف ايران بويژه مردم بزرگوار غرب کشور، کرمانشاه، ايلام و خانواده‌هاي مصيبت ديده و طلب شفاي عاجل مصدومان، از خداوند متعال صبر و شکيبايي براي تحمل اين مصيبت و کاهش آلام خسارت ديدگان مسئلت مي‌کنم.
اضافه مي نمايم شهرداري شهرکرد وظيفه خود مي داند تا حداکثر توان، امکانات و مساعي خود را براي کاستن از رنج و اندوه اين حادثه و تسريع در آواربرداري، خدمات رساني، امداد و رسيدگي به مردم زلزله زده به کار گيرد».