​سازمان فرهنگي، اجتماعي، ورزشي شهرداري شهرکرد و حوزه هنري تفاهم نامه همکاري امضا کردند
تاریخ انتشار : 1396/08/21 08:26:24
سازمان فرهنگي، اجتماعي، ورزشي شهرداري شهرکرد و حوزه هنري انقلاب اسلامي چهارمحال و بختياري تفاهم نامه همکاري امضا کردند.
اين نشست که با حضور رييس و مدير روابط عمومي سازمان فرهنگي، اجتماعي،ورزشي شهرداري شهرکرد ،رياست ، معاونت و مدير واحد نمايش حوزه هنري انقلاب اسلامي چهارمحال و بختياري  در حوزه هنري استان برگزار شد حاضرين به تبادل  نظرات و رايزني در خصوص همکاري‌هاي دوجانبه پرداختند.
محمد رضا اميدي رييس سازمان فرهنگي، اجتماعي،ورزشي شهرداري شهرکرد  در اين نشست گفت: سازمان در خصوص فعاليت‌هاي فرهنگي اين آمادگي را دارد تا با حوزه هنري انقلاب اسلامي همکاري لازم را به عمل آورد.
اميدي افزود: سازمان رفاهي تفريحي شهرداري شهرکرد به سازمان فرهنگي، اجتماعي،ورزشي شهرداري شهرکرد  تغيير نام داده و ما تلاش داريم با همکاري سازمان هاي چون حوزه هنري در مسائل فرهنگي هنري نيز فعاليت داشته باشيم.
وي گفت: با رايزني هاي قبلي که با مدير واحد نمايش حوزه هنري صورت گرفته با تلاش دوستان حوزه هنري 4 اثر نمايشي آماده توليد شده که سازمان فرهنگي اجتماعي شهرداري با عقد اين تفاهم‌نامه در گام نخست تبليغات اين آثار را به عهده خواهد گرفت .
اميدي اظهار داشت: اميدواريم با عقد اين تفاهم‌نامه و همکاري دوجانبه، گامي محکم در راستاي ارتقاي حقوق شهروندي، ايجاد نشاط و شادابي در شهر و مباحث ديگر هنري چون اجراي نمايش  و... برداشته شود.
رييس حوزه هنري چهارمحال و بختياري ضمن تقدير از مدير عامل سازمان فرهنگي، اجتماعي، ورزشي  شهرداري شهرکرد بابت تلاش مجموعه تحت مديريت ايشان در زيباسازي شهري و ايجاد تحرک مثبت و سازنده در شهر نيز گفت: همکاري بين دستگاهي مي‌تواند زمينه ساز فعاليت‌هاي بسيار سازنده فرهنگي هنري در شهر شود و با حمايت سازمان‌ها از هنرمندان استان شاهد توليدات فاخر هنري در زمينه‌هاي مختلف باشيم.
حجت الله شيرواني افزود: سازمان فرهنگي شهرداري تا کنون فعاليت‌هاي مثبتي در زمينه‌هاي فرهنگي در شهر انجام داده و با عقد تفاهم نامه همکاري بين اين سازمان و حوزه هنري در آينده نزديک مي‌توانيم شاهد فعاليت هاي خوبي در زمينه‌هاي هنري براي مردم شهر و استان باشيم.

وي گفت: استان چهارمحال و بختياري داري هنرمندان شاخصي در زمينه هاي هنري مختلف چون تئاتر، سينما، تجسمي، ادبيات و ... است و با حمايت از اين هنرمندان مي‌توان شاهد شکوفايي و پويايي هر چه بيشتر هنر استان در کشور باشيم.
با انعقاد و امضاء اين تفاهم‌نامه مقرر گرديد به عنوان نخستين بند اجرايي اين تفاهم نامه درماه‌هاي اذر،دي، بهمن و اسفند از سوي حوزه هنري 4 اثر نمايشي توليد شده و تبليغات اين آثار براي معرفي به عموم مردم به عهده سازمان سازمان فرهنگي، اجتماعي،ورزشي شهرداري شهرکرد باشد.