آمادگي شهرداري شهرکرد براي ارائه خدمات ويژه در فصل سرما
تاریخ انتشار : 1396/08/20
شهردار شهرکرد از ساماندهي تجهيزات و آمادگي نيروهاي ستاد حوادث و پدافند غيرعامل اين شهرداري براي برخورد و مهار هرگونه حادثه احتمالي در فصل پاييز و زمستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري شهرکرد، نورالله غلاميان دهکردي با اشاره به فرا رسيدن فصل سرما بر آمادگي مجموعه مديريت شهري براي خدمات‌دهي در زمان بارش برف و باران تأکيد کرد.
 وي افزود: هرساله برنامه‌هايي براي مواجهه با بارش و پاک‌سازي معابر تدوين مي‌شود و امسال نيز  برنامه‌هايي در اين ستاد پيش‌بيني و تعريف شده است.
شهردار شهرکرد بيان داشت: نظافت و رفت و روب معابر، جمع آوري زباله هاي سطح شهر، لايروبي کانال ها و مسيل هاي و حوضچه هاي درون شهري و بازديد از وضعيت آنها، آمادگي لازم جهت هرس و  جمع آوري  شاخ و برگ درختان – شستشو و نصب مخازن زباله، بازگشايي تمامي مجاري آب هاي سطحي، جمع آوري خاکها و نخاله هاي سطح شهر،  لکه گيري و آسفالت معابر شهري ، ترميم ترانشه ها ، پيگيري پوشاندن مسيل مقابل ترمينال آزادي توسط ناحيه يک، پيگيري لازم جهت ارتباط کانال بلوار فرهنگ توسط ناحيه سه ، لايروبي جوي و جدول ها و سيمان کاري کف جدول ها براي جلوگيري از جمع شدن آب به منظور مقابله با هرگونه حوادث ناشي از آب گرفتگي و يخ بندان و آمادگي ناوگان حمل و نقل شهري جهت سرويس دهي به شهروندان از جمله اقدامات اين ستاد است.
غلاميان دهکردي ادامه داد: تعداد ۴۰۰ نيروي خدماتي، ستادي و ۵۰ دستگاه ماشين آلات برفروبي براي پاکسازي معابر از برف و رفع آبگرفتگي ها در نظر گرفته شده است.
وي گفت: مخازن مخصوص حاوي کيسه هاي شن نيز به منظور دسترسي شهروندان در نقاط مختلف شهري جانمايي خواهد شد.
شهردار شهرکرد خاطرنشان ساخت: مشارکت و همراهي شهروندان نيز در فصل بارندگي و سرما بسيار مهم و مؤثر است و همکاري شهروندان با شهرداري درصد موفقيت برنامه‌هاي پيش‌بيني‌شده را در فصل سرما افزايش مي‌دهد .