​حضور شهردار شهرکرد در ويژه برنامه حماسه 13 آبان
تاریخ انتشار : 1396/08/13 13:15:56
شهردار شهرکرد، رئيس شوراي اسلامي شهر و جمعي از کارکنان شهرداري شهرکرد با حضور در راهپيمايي و ويژه برنامه گراميداشت روز 13 آبان خشم و انزجار خود را از آمريکا و رژيم غاصب اسرائيل اعلام کردند.
در اين مراسم مهدي چمران رئيس شوراي عالي استانهاي کشور طي سخناني  با اشاره به اهميت استکبارستيزي و مقاومت در مقابل ظلم، اظهار کرد: اگر روحيه استکبارستيزي در بين جوانان، زنان و مردان ما وجود داشته باشد، ما مي‌توانيم در مقابل دشمن بايستيم و آن‌گاه موفقيت و پيروزي نصيب ما مي‌شود.
وي با بيان اينکه نسل جوان ما جنايات آمريکا را از نزديک نديده‌اند، عنوان کرد: من خود شاهد کودتاي ‌28 مرداد بودم که آمريکاي جنايتکار با همکاري دست‌نشاندگان داخلي، شاه خائن فراري را به کشور بازگرداند، تا به‌وسيله اين رژيم سفاک ثروت و نفت ما را به تاراج ببرد.
رئيس سابق شوراي شهر تهران اضافه کرد: دولت جنايتکار آمريکا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در حوادثي از جمله قيام خونين 15 خرداد و کودتاي ننگين 28 مرداد، جوانان بسياري را به خاک و خونين کشيد و همچنين با انواع توطئه تلاش کرد تا لقمه چربي مانند ايران را از دست ندهد؛ بعد از پيروزي انقلاب اسلامي هم از دشمني و توطئه عليه ايران دست برنداشت.
چمران با اشاره به اينکه تسخير سفارت آمريکا در ايران توسط دانشجويان ابهت آمريکا در جهان را فرو ريخت و امام راحل اين اقدام را انقلاب دوم ناميدند، خاطرنشان کرد: تسخير لانه جاسوسي شور و هيجاني در ملت ايران ايجاد کرد.
وي با بيان اينکه با مطالعه اسناد به‌دست آمده از سفارت آمريکا در ايران مي‌توان به جنايات آمريکا پي برد، گفت: حوادثي از جمله خنثي شدن توطئه نيروهاي آمريکايي در طبس توسط لشکريان خدا از ديگر توطئه‌هاي آمريکا در ايران براي براندازي نظام جمهوري اسلامي است.
رئيس سابق شوراي شهر تهران با اشاره به اينکه هر روز شاهد قدرت روزافزون جمهوري اسلامي در منطقه و جهان هستيم، ادامه داد: دانشمندان ما در تمام عرصه‌هاي علمي به موفقيت‌هاي بزرگ دست يافتند و در مدت زمان کوتاه توانستند به غني‌سازي 20 درصد در انرژي هسته‌اي دست پيدا کنند و امروز ما نيز اگر به خود متکي باشيم مي‌توانيم به موفقيت‌هاي بزرگ دست پيدا کنيم.
چمران با بيان اينکه ما از طرف دولتمردان آمريکايي انواع توطئه، محاصره نظامي و اقتصادي، دروغ و نيرنگ را ديديم، اظهار داشت: آمريکا پيشنهاد مذاکره به ايران را داد و دولتمردان ايراني با خوش‌بيني تمام فريب آن‌ها را خوردند و به تمام تعهدات خود عمل کردند، اما آمريکا به عهد خود پايبند نبود و اين يک تجربه بزرگ براي ماست.
وي با بيان اينکه امروز دولتمردان و مردم کشور پشت رهبري ايستاده‌اند، تصريح کرد: کساني که روزي فريب لبخند‌ها و امضاي دولتمردان آمريکايي را خوردند، امروز به صراحت اعلام مي‌کنند اعتماد و مذاکره با آمريکا ديوانگي است و امروز ما با اتکاي به خداوند، گوش سپردن به نصايح رهبر فرزانه انقلاب و همت جوانان مي‌توانيم به پيروزي دست يابيم و از آمريکا هراسي نداريم، زيرا خداوند پشتيبان ما است.
رئيس سابق شوراي شهر تهران بيان کرد: ما هيچ زمان با ملت‌ها دشمني نداشته‌ايم، بلکه دشمن اصلي ما دولتمردان آمريکا هستند، اما در مقابل، ما دولت و ملت رژيم صهيونيستي را به رسميت نمي‌شناسيم و اين ملت غاصب بايد از صحنه روزگار محو شود و اگر همه ملت مسلمان در مقابل استکبار و نوکران آن‌ها بايستند، به‌طور حتم پيروزي نصيب ما مي‌شود.
چمران شرط پيروزي در مقابل استکبار را اتحاد مسؤولان و عمل به نصايح حکيمانه مقام معظم رهبري عنوان کرد و گفت: جوانان بايد بدانند دشمن شماره يک ما، دولتمردان آمريکايي و ما با اتحاد مي‌توانيم در مقابل آن‌ها بايستيم و به پيروزي برسيم.