​سامانه اينترنتي 137 شهرداري شهرکرد راه اندازي شد
تاریخ انتشار : 1396/06/29
مدير روابط عمومي شهرداري شهرکرد گفت: سامانه اينترنتي 137 شهرداري شهرکرد به منظور ثبت شکايات، پيشنهادات و دريافت ايده هاي مطلوب در حوزه هاي مختلف مديريت شهري راه اندازي شد.
احمد مولوي اظهار داشت: سامانه 137 يکي از راه هاي آسان و سريع براي برقراري ارتباط شهروندان با شهرداري است تا بتوانند درخواست ها، نظرات، پيشنهادات و شکايات خود را در تمامي حوزه هاي کاري مديريت شهري اعلام نمايند.
وي افزود: نحوه ارائه خدمات مطلوبتر در جهت جلب اعتماد و مشارکت پذيري شهروندان، از مهمترين اهداف راه اندازي اين سامانه اينترنتي است.
مدير روابط عمومي شهرداري شهرکرد گفت: پيام هاي مردمي در اين سامانه تحليل مي شود و در تصميم گيري و برنامه ريزي مديران شهري براي بهتر شدن خدمات به شهروندان مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي اظهار کرد: نقاط ضعف هر حوزه از مجموعه شهرداري  با توجه به پيام هاي واصله شهروندان، بررسي و راهکارهاي مناسب جهت مرتفع نمودن مشکلات اتخاذ مي گردد.
مدير روابط عمومي شهرداري شهرکرد تأکيد کرد: شهروندان محترم مي توانند جهت استفاده از اين سامانه با ورود به به آدرس http://137.shahrekord.ir/  نسبت به ثبت نظرات و پيشنهادات و همچنين مشکلات موجود در سطح شهر اقدام نمايند.
مولوي خاطر نشان ساخت: پاسخ شکايات، پيشنهادات و نظرات شهروندان پس از دريافت کاربر  و ارجاع به مسئول مربوطه، در اسرع وقت از طريق «قسمت پيگيري» اين سامانه قابل مشاهده خواهد بود.