بهره برداري از 75 مسجد در استان/ مجتمع بزرگ حوزوي امام خامنه‌اي شهرکرد کلنگ زني شد
تاریخ انتشار : 1396/06/19
همزمان با عيد غدير خم، بهره برداري از 75 مسجد با حضور معاون دفتر مقام معظم رهبري در چهارمحال و بختياري، نماينده ولي فقيه در استان، شهردار شهرکرد و جمعي از مسئولان آغاز شد.
معاون ارتباطات حوزوي دفتر مقام معظم رهبري در آيين بهره برداري از اين طرحها که به صورت ويدئو کنفرانس در محل سپاه قمر بني هاشم (ع) برگزار شد، گفت: مسجد مرکز تربيت انسانهاست و خانه خدا بر روي زمين است.
حجت الاسلام احمد مروي افزود: مسجد محل حرکت هاي انقلابي از صدر اسلام تاکنون بوده و نقش تربيتي و اجتماعي در جوامع اسلامي داشته است.
وي تصريح کرد:در هشت سال دفاع مقدس نيز مساجد نقش مهمي در تربيت رزمندگان اسلام داشت.
به گفته وي، پيامبر مکرم اسلام در هر شهري که وارد مي شدند، ابتدا مسجد بنا مي کردند و مساجد را به نام افراد اثرگذار از جمله سلمان فارسي نامگذاري مي کردند.
مروي يادآور شد: امروز برخي از فرهنگ ها تغيير کرده و به جاي مسجد، تنديس و يادبود مي سازند، درحالي که مساجد نياز اصلي جامعه هستند.
معاون ارتباطات حوزوي دفتر مقام معظم رهبري گفت: هر کجا با کمبود مسجد روبروست مردم منتظر مسئولان نمي مانند و خود مسجد بنا مي کنند.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد نيز گفت: با عنايت مقام معظم رهبري و کمک مردم 80 مسجد براي مرمت، تکميل و بهره برداري در استان در نظر گرفته شد که 75 مسجد در روز عيد غدير به بهره برداري رسيد.
حجت الاسلام محمدعلي نکونام افزود: اين مساجد با عنايات مقام معظم رهبري، کمک هاي مردمي و خيران تکميل،مرمت و آماده بهره برداري شده است.
به گفته وي در سال 94 حدود 38 مسجد در مرحله اول با اعتباري افزون بر 35 ميليارد ريال با مشارکت مردم، تکميل و با حضور رئيس دفتر مقام معظم رهبري بهره برداري شد.
نماينده ولي فقيه در استان افزود: در مرحله دوم نيز تعداد 80 مسجد با اعتباري افزون بر 30 ميليارد ريال با مشارکت مردم براي تعمير و تکميل در نظر گرفته شد که از اين تعداد 75 مسجد پايان يافته و 5 مسجد ديگر در حال تکميل مي باشد.
حجت الاسلام نکونام تصريح کرد: سهم شهرستان شهرکرد از مرمت و تکميل مساجد 6 مسجد، بروجن 2، لردگان 15، اردل 15، کوهرنگ 10، سامان 9 ، بن 5 ، فارسان 5 و شهرستان کيار 8 مسجد است.

مجتمع بزرگ حوزوي امام خامنه‌اي شهرکرد کلنگ زني شد

حجتالاسلام محمدعلي نکونام در آيين کلنگ زني مجتمع بزرگ حوزوي امام خامنه‌اي، اظهار کرد: در حال حاضر اين مجتمع در زميني به مساحت 21 هکتار در نظر گرفته شده است.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري افزود:اين مجتمع در 21 بخش خواهران و برادران از جمله علوم حوزوي در تمام سطوح، مراکز اداري، خدماتي، خوابگاهي، آموزشي، مرکز تخصصي تبليغ، کلام، تفسير، نهج البلاغه و مهدويت که امروزه مورد نياز است ساخته خواهد شد تا پاسخگوي نيازهاي روز جامعه باشد.