​نشست خبري شهردار شهرکرد با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان برگزار شد

اندازه متن
تاریخ انتشار: 1398/04/12
به مناسبت 14 تيرماه روز شهرداري و دهياري، نشست خبري نورالله غلاميان دهکردي شهردار شهرکرد با موضوع تشريح عملکرد و اقدامات مجموعه مديريت شهري در سالن اجتماعات اين شهرداري برگزار شد. به مناسبت 14 تيرماه روز شهرداري و دهياري، نشست خبري نورالله غلاميان دهکردي شهردار شهرکرد با موضوع تشريح عملکرد و اقدامات مجموعه مديريت شهري در سالن اجتماعات اين شهرداري برگزار شد.

شهردار شهرکرد در اين نشست گفت: براي تکميل پروژه برج هاي دوقلوي اين شهر حداقل ۴ هزار ميليارد ريال اعتبار ديگر نياز است.
نورالله غلاميان دهکردي تاکيد کرد: پروژه برج هاي دوقلوي شهرداري شهرکرد هم اينک ۳۳ درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
وي افزود: اين درحالي است که برآورد اوليه براي اجراي اين پروژه در سال ۱۳۸۹ يکهزار ميليارد ريال بود.
غلاميان دهکردي تصريح کرد: در آغاز عمليات اجرايي پروژه برج هاي دوقلوي شهرکرد ۴۰۰ ميليارد ريال اوراق مشارکت فروخته شد.
وي يادآور شد: ادامه، تکميل و بهره برداري اين پروژه از محل اعتبارات داخلي شهرداري شهرکرد امکان پذير نيست.
شهردار شهرکرد اظهار داشت: تنها راه تسريع در روند تکميل و بهره برداري از پروژه برج هاي دوقلو مشارکت بخش خصوصي و يا فروش اين پروژه است.
وي گفت: البته در سفر اخير معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس سازمان بازآفريني شهري قرار شد تا پروژه برج هاي دوقلوي شهرداري شهرکرد با زمين هاي دولتي مورد نظر اين سازمان در شهرکرد معامله و تهاتر شود.
غلاميان دهکردي در ادامه گفت: بودجه سال جاري شهرکرد 168 ميليارد تومان است 62.5 درصد از اين مبلغ صرف هزينه عمراني مي‌شود.
شهردار شهرکرد با بيان اينکه عموماً درآمد شهرداري از محل پرداخت عوارض توسط مردم تهيه و هدايت مي‌شود، اظهار کرد: مردم حق دارند که بدانند اين هزينه‌ها در کجا صرف مي‌شود و در واقع بايد گفت که ما پيمانکار و مردم، کارفرما هستند.
وي با اشاره به مشکل اکثر شهرداري‌هاي کشور در تأمين هزينه‌هاي شهري و پرداخت حقوق و مزاياي کارمندان و کارگران، تصريح کرد: خوشبختانه شهرداري شهرکرد علي‌رغم مشکلات اقتصادي موجود، دچار بن‌بست نيست و چرخ آن حرکت مي‌کند که اين به دليل حمايت مردم است.
غلاميان دهکردي ضرورت تحول در عوارضات کهنه را يادآور شد و افزود: بايد تلاش شود تا پروژه‌هاي شهري در بخش خصوصي پيش برود و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در اين بخش ايجاد شود هرچند متأسفانه به دليل وجود مشکلات اقتصادي، بخش خصوصي چندان تمايلي به سرمايه‌گذاري ندارد.
وي با تشريح عملکرد 9 ساله شهرداري از زمان انتصاب وي، بيان کرد: در اين 9 سال بيش از 500 ميليارد تومان صرف هزينه‌هاي عمراني، خدمات شهري و فضاي سبز شده که با توجه به جمعيت 200 هزار نفري شهر، بودجه ناچيزي است و در صورت تخصيص بودجه بيشتر امکان اجراي پروژه‌هاي متعدد ديگر فراهم مي‌شد.
شهردار مرکز استان بودجه شهرداري در سال جاري را 168 ميليارد تومان اعلام و تأکيد کرد: 62.5 درصد از اين مبلغ صرف هزينه عمراني و 8 درصد در امور جاري شهرداري و خدمات هزينه مي‌شود، ضمن اينکه شهرداري در حدود 10 ميليارد تومان ابنيه در قالب 30 پروژه در حوزه خدمات شهري و عمومي، مناسب‌سازي معابر، بهبود عبور و مرور و ترافيک، در دست اجرا دارد.
غلاميان دهکردي با اشاره به مهم‌ترين پروژه‌هاي انجام شده در شهرکرد، گفت: انتقال  آرامستان شهرکرد، توسعه و چندبانده کردن کمربندي‌هاي شمال، شرق و نيز جنوب شهرکرد، اتصال محور بلوار کاشاني به کوي پليس و کاستن از بار ترافيک اين منطقه، پروژه موزه دفاع مقدس، نصب دوربين‌هاي ترافيک در چندين نقطه مهم شهر از اقدامات مهم شهرداري شهرکرد بوده است.
شهردار شهرکرد ادامه داد: ساماندهي قسمت شمالي پارک تهليجان و آغاز پروژه کمپينگ مسافران در اين پارک، اجراي عمليات حفاري شبکه فاضلاب شهري به مسافت 56 کيلومتر در سه محله تازه ملحق شده به شهرکرد، نصب پل‌هاي عابر پياده، محوطه‌سازي ترمينال فارسان، ساماندهي و تجهيز سرويس‌هاي بهداشتي در سطح شهر و پارک‌ها نيز از ديگر اقدمات شهرداري در ماه‌هاي اخير بوده است.
وي با پرداختن به مسائل مهم شهر، مشکلات مربوط به ساخت و ساز اماکن مسکوني را يادآور شد و افزود: تا يک‌سال گذشته مشکلات و اختلافات عديده‌اي در امر ساخت و ساز و عدم رعايت حريم همجواري پيش مي‌آمد اما با تصويب چند مصوبه قوي و عملياتي در اين خصوص، از بسياري از پرونده‌هاي ارجاعي به کميسيون اصل 100 شهرداري کاسته شده است.
غلاميان دهکردي  در خصوص نماي ساختمان‌ها در شهر، گفت: ساخت نماها در ساخت و سازها رو به توسعه است و با همکاري حوزه نظام مهندسي و راه و شهرسازي استان، در صدد نهادينه ساختن طرح‌واره‌ها و نماها در ساخت و ساز هستيم.
وي با يادآوري بارندگي‌هاي شديد بهاره در استان، گفت: خوشبختانه نصب سيل‌بندها و مسيل‌ها و نيز تلاش براي هدايت آب شهر باعث شد که شهرکرد تنها شهري در کشور باشد که از بارندگي‌هاي قابل توجه بهاره و سيلاب‌ها آسيب نبيند، ضمن اينکه توسعه سيل‌بندها در سال جاري نيز در دستور کار قرار دارد.
شهردار شهرکرد در خصوص مبحث ورود زمين‌هاي کارگاهي موصوف به «صنايع حوضچه‌اي» در محدوده شهري، گفت: اين موضوع روند معمول خود را، يعني تعيين کاربري توسط مالک و ارجاع آن به طرح کميسيون ماده 5، طي نکرده بود، از اينرو شهرداري به اين موضوع ورود يافته و در حال حاضر طرح تفکيکي اراضي آغاز و مالکيت‌ها مشخص شده و پيش‌بيني مي‌شود پس از ارجاع به استانداري، پروانه مالکيت براي آن‌ها صادر شود.
وي در تشريح مشکلات موجود در شهر به مسئله سد معبر اصناف اشاره و اضافه کرد: سد معبر پديده‌اي است که در تمام شهرها وجود دارد و اجتناب ناپذير است اما بايد آن را به حداقل رساند که در اين خصوص مساعدت نيروي انتظامي و سازمان ساماندهي مشاغل ضرورت دارد، ضمن اينکه در جهت ساماندهي دستفروشان شهر، يکشنبه بازار و پنج‌شنبه بازار در شهر ايجاد شده است.
غلاميان دهکردي با اشاره به مهم‌ترين پروژه‌هاي در دست اجراي شهرداري در سال جاري، بيان کرد: دو بانده کردن بلوار جهاد ميرآباد، توسعه و تکميل آرامستان شهرکرد، تعمير و تکميل معابر و گذرگاه‌هاي سه محله که به شهر شهرکرد ملحق شده‌اند، نصب دوربين‌هاي بيشتر در مناطق و خيابان‌هاي پرتردد شهر، توسعه پروژه گردشگري تهليجان براي اسکان مسافران و آغاز اجراي طرح ساماندهي ترافيک شهري براي اولين بار در شهرکرد در دستور کار شهرداري براي سال جاري قرار دارد.

کد خبر: 22195 نمایش: 412

عکاس :رضا زیرک پور

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شهرداری شهرکرد میباشد.