هيات رئيسه مجمع مشورتي بانوان شوراي چهارمحال و بختياري انتخاب شد

کد خبر: 21961 تاریخ انتشار: 1397/08/15 15:31:09
نمایش: 330
اخبار
هيات رئيسه مجمع مشورتي بانوان عضو شوراهاي شهر و روستاي چهارمحال و بختياري روز يکشنبه با راي گيري از اعضاء ، انتخاب و معرفي شدند.
در انتخاب هيات رئيسه اين مجمع ، دلبر مرادي، مرجان دادايي، روح انگيز کرمي، زهرا سليمانيان و فاطمه قائداميني با اکثريت آراي بانوان عضو شوراهاي اسلامي شهر و روستا انتخاب شدند. همچنين مرجان دادايي بعنوان نماينده مجمع مشورتي زنان استان در مجمع مشورتي شوراي عالي استانها انتخاب شد. شوراهاي اسلامي شهر و روستاهاي استان داراي 49 عضو بانو است که از اين تعداد 35 نفر در شوراهاي اسلامي روستا و 14 نفر در شوراي اسلامي شهر عضويت دارند. مجمع مشورتي زنان شورايي استان وظيفه دارد تا با بررسي چالش ها و فرصت هاي موجود در شهرها و روستاهاي استان زمينه رفع مشکلات و توسعه يافتگي استان را تسهيل کند. مديرکل امور روستايي و شوراهاي استانداري چهارمحال و بختياري در نشست انتخاب هيات رئيسه مجمع ، با اشاره به رشد حضور زنان در شوراهاي اسلامي و دهياري ها، افزود: دهياران رشد 2 برابري داشته اند و اين فرصتي براي بهره گيري از ظرفيت بانوان در اداره امور است. ملک محمد محموديان تصريح کرد: کارآفريني، تحقق امنيت غذايي، آموزش و توانمندسازي بانوان روستايي، تشکيل تعاوني هاي بانوان و آگاهي بخشي از مهمترين اموري است که اعضاي شوراها مي توانند به آن بپردازند. رئيس شوراي اسلامي چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست با اشاره به نقش بانوان در پست هاي مديريتي کشور، اظهار داشت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي با رفع فاصله هاي طبقاتي و جنسيتي شاهد رشد و ظهور پررنگ بانوان در ارکان مختلف جامعه هستيم. خانمحمد غيبي حاجيور ادامه داد: هرچند حضور زنان در پست هاي مديريتي استان ديرتر از ساير کلانشهرها محقق شد اما با اين وجود منشا بسياري از تحولات شده است. وي با تاکيد بر اهتمام بيش از پيش بانوان عضو شوراهاي اسلامي شهر و روستا در نشست ها و مجامع مشورتي، تصريح کرد: انتظار مي رود نه تنها حضور بانوان پررنگ تر شود بلکه بانوان عضو در ارائه نظرات و پيشنهادات سازنده بيش از پيش همکاي کنند.

افزودن دیدگاه

تصویر روز