شهردار شهرکرد روز روابط عمومي را تبريک گفت
تاریخ انتشار : 1397/02/27 12:52:20
نورالله غلاميان دهکردي شهردار شهرکرد، با صدور پيامي 27 ارديبهشت ماه روز "روابط عمومي و ارتباطات" را به فعالان و تلاشگران اين عرصه تبريک گفت.
در متن اين پيام آمده است: در دنياي امروز بدون شک روابط عمومي و تبليغات به عنوان يک صنعت مهم و کارآمد به مدد مجموعه‌هاي مختلف آمده تا بتوانند عرضه خدمات و محصولات خود را مديريت کرده و اطلاع‌رساني خوبي در بستر اين صنعت با روش‌هاي مختلف به مردم داشته باشند.
 رسانه و روابط عمومي امروز فرصتي است تا با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي شگرف و کارآمدي آن بتوان رويکردهاي مختلف را به جامعه عرضه و بازخورد آن را دريافت کرد.
کارگزاران روابط عمومي بايد مردم داري و مردم مداري را  سرلوحه کار خود قرار داده و براي کسب تفاهم، هوشمندانه و سخت کوشانه تلاش کنند.
 روابط عمومي در سازمان‌ها نقش يک بازوي مشورتي دارد که اين فرصت را به هر مجموعه مي‌دهد تا خدمت و وظايف خود را به درستي به مردم اطلاع‌رساني کرده و از توان، ظرفيت و جايگاه رسانه‌ها براي آگاهي بخشي عمومي استفاده کند.
اينجانب 27 ارديبهشت ماه "روز روابط عمومي و روابط عمومي" را به فعالان و تلاشگران اين عرصه تبريک و تهنيت عرض نموده، اميدوارم اين روز نقطه عطفي در توسعه و تحول روابط عمومي‌هاي مجموعه مديريت شهري  باشد.