5ميليارد ريال براي مناسب سازي معابر شهرکرد اختصاص يافت
تاریخ انتشار : 1397/02/22
شهردار شهرکرد از اختصاص 5ميليارد ريال اعتبار براي بهسازي، اصلاح و مناسب سازي معابر و رفع گره ترافيکي در سطح برخي تقاطع هاي شهر در سال جاري خبر داد.
نورالله غلاميان دهکردي در حاشيه دومين همايش مناسب سازي معابر شهري در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: 2ميليارد ريال از اين اعتبار براي مناسب سازي پياده روها براساس ضوابط بهينه سازي به منظور استفاده کم توانان، نابينايان، سالمندان و معلولان و 3 ميليارد ريال نيز براي اصلاح گره ترافيکي تقاطع ها در نظر گرفته شده است.
وي افزود:در اين راستا شهرداري، بهسازي پياده روهاي خيابان فردوسي از چهارراه خواجه نصير تا تقاطع بلوار آيت الله کاشاني را در دستور کار خود داده است.
غلاميان دهکردي در ادامه اعتبار هزينه شده براي اصلاح و بهسازي معابر سطح شهر در سال گذشته را حدود 4 ميليارد و 500ميليون ريال عنوان کرد.
وي افزود: با اين ميزان اعتبار پياده روهاي خيابان 12محرم تا چهارراه مولوي در سطحي معادل 2هزار و500متر مربع بهسازي شد و پياده روي ضلع جنوبي خيابان سعدي از چهارراه بوعلي تا چهارراه فردوسي نيز در سطح يکهزار و 500 متر کماکان در حال اجراست.
گفتني است، شهرداري شهرکرد در حال ارائه خدمات شهري به بيش از 200هزار نفر جمعيت سطح شهر و شهرک هاي حومه نظير مهديه، چالشتر، منظريه و ميرآباد است.