همايش خانوادگي سفيران پاکي و سلامت شهرداري شهرکرد برگزار شد
تاریخ انتشار : 1397/02/11
همايش بزرگ خانوادگي سفيران پاکي و سلامت به منظور تجليل از مقام شامخ کارگران شهرداري شهرکرد در فرهنگسراي اين شهر برگزار شد.
در اين گردهمايي که شهردار شهرکرد، نماينده مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان در مجلس شوراي اسلامي، معاونان و مديران شهرداري حضور داشتند، از کارگران نمونه مجموعه بزرگ مديريت شهري و خانواده آنها تجليل به عمل آمد.
شهردار شهر شهرکرد طي سخناني ضمن تبريک روز کارگر، از زحمات اين عزيزان به منظور پاکي و سلامت شهر تشکر و قدرداني کرد.
وي توجه هرچه بيشتر  به وضعيت معيشتي و رفاهي کارگران را از اولويت هاي کاري اين شهرداري برشمرد و افزود: اين شهرداري جزء نخستين شهرداري هايي است که در انعقاد قرارداد کارگران، حقوقات و مزاياي رفاهي را مد نظر قرار داده است.
در اين همايش برنامه فرهنگي و هنري شاد و مفرح به مناسبت ميلاد باسعادت امام زمان (عج) و گراميداشت روز کارگر توسط هنرمندان استان برگزار شد.