کيفيت استاندارهاي ايمني ساختمان‌هاي شهرکرد بررسي مي‌شود
تاریخ انتشار : 1397/01/21 07:55:57
مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري شهرکرد گفت: بررسي و ارتقاء کيفيت استاندارهاي ايمني ساختمان‌هاي دولتي و تجاري شهرکرد از جمله برنامه‌هاي امسال آتش‌نشاني است.
مجيد عليپور با اشاره به مهمترين برنامه‌هاي آتش‌نشاني شهرکرد در سال جديد اظهار داشت: آموزش اصول و ضوابط پيشگيري از حوادث  با مشارکت شهروندان، بازديد از ادارات و اماکن دولتي و تجاري و بررسي کيفيت استاندارهاي ايمني ارتقاي تجهيزات به منظور کاهش آمار حوادث از برنامه‌هاي آينده سازمان است.
وي با بيان اينکه در ايام نوروز شهرکرد پذيراي گردشگران بسياري بوده و مهمترين عامل براي نيروهاي آتش‌نشاني، زمان رسيدن به محل حادثه است، افزود: از شب چهارشنبه آخر سال تا 15 فروردين 97 نزديک به 120 مورد عمليات توسط نيروهاي آتشنشاني صورت گرفته است.
مديرعامل سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري شهرکرد بيان کرد: همچنين حوادث سرنگوني خودرو، حريق منزل و خودرو، آتش‌سوزي مراتع از جمله حوادثي بوده که نيروهاي آتش نشاني در اين ايام پوشش داده‌اند.
عليپور خاطرنشان کرد: نيروهاي سازمان آتش‌نشاني شهرکرد از 24اسفند تا 15اسفند به حالت آماده باش به سر مي‌بردند و علاوه‌بر پوشش حوادث شهر شهرکرد در سطح شهرستان نيز خدمتگزاري مي‌کردند.
وي تصريح کرد: پوشش حوادث آمادگي پرسنل و تجهيزات بسيار مهم است و در سازمان آتشنشاني شهرداري شهرکرد برنامه جدي براي خريد خودروي نرده‌بان دار جهت اطفا حريق‌هاي احتمالي در ساختمان‌هاي بلند مرتبه داريم.