رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري شهرکرد خبر داد
افزايش کرايه تا اطلاع ثانوي ممنوع
تاریخ انتشار : 1397/01/15
رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري شهرکرد گفت: تا زمان ابلاغ نرخ جديد از سوي فرمانداري شهرکرد، رانندگان وسايل نقليه اجازه افزايش کرايه را ندارند.
مهرداد ميرزائيان با اشاره به اينکه هرساله افزايش قيمت کرايه وسايل نقليه عمومي روال خاصي دارد، اظهار کرد: پيشنهاد افزايش کرايه از سوي سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري شهرکرد به شوراي شهر اعلام مي‌شود و پس از بررسي توسط اعضاي شوراي شهر اين نرخ جهت اخذ مجوز به فرمانداري اعلام مي‌شود.
وي ادامه داد: اگر نرخ مدنظر مورد تأييد واقع شود، نامه‌اي جهت اجرا به سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري شهرکرد ابلاغ مي‌شود و تاکنون هيچ ابلاغيه‌اي در اين خصوص از فرمانداري شهرکرد اعلام نشده است.
رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري شهرکرد در پايان با تأکيد بر اينکه تا زمان ابلاغ نرخ جديد از سوي فرمانداري شهرکرد، رانندگان وسايل نقليه اجازه افزايش کرايه را ندارند، گفت: زماني‌که نرخ جديد کرايه از سوي فرمانداري ابلاغ شود، نرخ جديد چاپ مي‌شود و در معرض ديد عموم در وسايل نقليه قرار مي‌گيرد.