آمادگي سازمان آتش‌نشاني شهرداري شهرکرد براي پيشگيري از حوادث چهارشنبه آخر سال
تاریخ انتشار : 1396/12/20 11:50:18
رئيس سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري شهرکرد با بيان نکات ايمني براي پيشگيري از حوادث چهارشنبه سوري، گفت: اين سازمان با برنامه‌هاي منظم و از پيش تعيين شده، براي مقابله با حوادث احتمالي آمادگي کامل دارد.
مجيد عليپور با اشاره به نزديک بودن چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: امسال نيز مانند سال‌هاي گذشته سازمان آتش‌نشاني شهرکرد با برنامه‌هاي منظم و از پيش تعيين شده، براي مقابله با حوادث احتمالي آمادگي کامل دارد و علاوه بر ايستگاه‌هاي آتش‌نشاني در سطح شهر، با استقرار خودرو در برخي از اماکن پرتردد و پارک‌هاي مهم، زمان رسيدن به محل حادثه را با توجه به ترافيک شب چهارشنبه سوري به حداقل مي‌رساند.
وي با بيان اينکه سازمان آتش‌نشاني شهرکرد با توجه به اهميت پيشگيري و آموزش، از مدت‌ها قبل با برگزاري دوره‌هاي آتش‌نشاني و ايمني در ادارات و مدارس به پيشواز چهارشنبه‌ آخر سال رفته است، گفت: سازمان آتش‌نشاني شهرداري شهرکرد با ۲۰ تيم فعال براي شب چهارشنبه‌ آخر سال، در آمادگي کامل است.
رئيس سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري شهرکرد افزود: در چهارشنبه سوري سال گذشته سازمان آتش‌نشاني شهرکرد در بيش از نود ماموريت حضور به هم رساند که خوشبختانه، اين ماموريت‌ها مصدوميت جدي به همراه نداشت.
عليپور با اشاره به اينکه اميدواريم امسال تعداد ماموريت‌ها بسيار کمتر باشد، عنوان کرد: دو دستگاه موتورسيکلت نيز براي افزايش قدرت مانور آتش‌نشانان در ترافيک اين شب جهت حريق‌ها در نقاط پر ازدحام مستقر مي‌شوند.
وي با بيان برخي نکات ايمني براي جلوگيري از خطرات احتمالي اظهار داشت: به فرزندان خود در مورد خطرات بازي با آتش و مواد محترقه و منفجره آگاهي لازم را بدهيم، از آتش زدن لاستيک، هيزم، کارتن خالي و امثال اين چه در واحدهاي مسکوني و چه در معابر، کوچه و خيابان خودداري کنيم، مواد سوختي و ترقه را در مقادير کم يا انبوه هرگز در منزل نگه‌داري نکنيم.
رئيس سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري شهرکرد ادامه داد: از قرار دادن ظروف تحت فشار از جمله کپسول، اسپري، حشره‌کش‌ها و ... بر روي آتش خودداري کنيم و به صاحبان فروشگاه‌هاي مواد شيميايي و رنگ‌فروشي‌ها توصيه مي‌کنيم که از فروش هرگونه مواد آتش‌زا و مواد شيميايي به کودکان و نوجوانان خودداري کنند.