شهرکرد بام ايران آماده استقبال از عيد نوروز مي شود
تاریخ انتشار : 1396/11/29
شهردار شهرکرد در نشست ستاد تسهيلات نوروزي اين شهرداري به تشريح اقدامات و برنامه هاي مجموعه مديريت شهري در آستانه فرا رسيدن سال جديد پرداخت.
به گزارش روابط عمومي شهرداري شهرکرد، نورالله غلاميان دهکردي اظهار داشت: بيش از 40 عنوان برنامه و فعاليت در حوزه هاي فرهنگي، خدمات شهري، فضاي سبز، عمراني، ترافيک و حمل و نقل در راستاي استقبال از نوروز 97 و ارائه تسهيلات به مسافران در ايام عيد  اجرا مي شود.
وي گفت: برنامه ريزي جهت ايجاد بازارچه هاي، ساماندهي دستفروشان، برپايي جشنواره ماهي قزل آلا و صنايع دستي در ايام نوروز در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار شهرکرد افزود: آماده سازي پارک ها  و اسکان مسافران در بوستان هاي لاله، ملت، تهليجان و آبي جنگلي، گلکاري و درختکاري فضاهاي سبز، آذين بندي، نصب المان هاي نوروزي در مبادي ورودي شهر، برپايي سفره هاي هفت سين، راه اندازي آبنماها، رنگ آميزي مبلمان پارک ها از جمله مهمترين اقدامات در حوزه سيما و منظر شهري اين شهرداري به مناسبت فرا رسيدن سال جديد است.
وي افزود: تهيه نقشه سياحتي شهر، برپايي کاروان فرهنگي بشارت بهار، اجراي برنامه هاي نوروزي همزمان با آغاز سال، افزايش تعداد تابلوهاي هدايت مسير، رونمايي از محل جديد المان قفل چالش تر از ديگر برنامه هاي نوروزي شهرداري شهرکرد است.
غلاميان دهکردي ادامه داد: آسفالت و ترميم ترانشه هاي سطح معابر، کنترل و ساماندهي حفاري ها، آماده باش ناوگان حمل و نقل درون شهري و خدمات دهي هرچه بهتر پايانه مسافربري آزادي، رنگ آميزي جداول،  نظاف معابر،  پاکسازي ديوار نوشته ها، جمع آوري نخاله هاي ساختماني، خط کشي معابر از شاخص ترين اقدامات مجموعه مديريت شهري در آستانه استقبال از سال نو است.
شهردار شهرکرد با بيان اينکه اقدامات نوروزي شهرداري و سازمان هاي تابعه بايد رضايت شهروندان و مسافران نوروزي را در پي داشته باشد تصريح کرد: اميد است با برنامه ها و اقداماتي که در ايام نوروز اجرا مي شود  آغاز سالي پرنشاط و شاداب براي شهروندان و ميهمانان باشد.