​تمثال سردار شهيد ايرج آقابزرگي در غرب شهرکرد رونمايي شد
تاریخ انتشار : 1396/10/18
با حضور شهردار شهرکرد، اعضاي شوراي اسلامي شهر، فرمانده سپاه حضرت قمربني هاشم (ع) و جمعي از بسيجيان استان تمثال سردار شهيد ايرج آقا بزرگي در غرب شهرکرد رونمايي شد.
 با رونمايي از اين تمثال که در آستانه سالروز شهادت اين فرمانده دلاور تيپ اقا قمربني هاشم عليه السلام برگزار گرديد، بزرگراه شهرکرد نافچ، بن به نام سردار شهيد ايرج آقا بزرگي نامگذاري شد.
افزوده مي شود اجراي عمليات زيرسازي، محوطه سازي و فنداسيون اين تابلو با اعتبار 80 ميليون ريال با مشارکت شهرداري شهرکرد صورت گرفته است.
همچنين همزمان با اين مراسم، به مناسبت فرارسيدن سالروز عمليات کربلاي ۵ و گراميداشت ياد و خاطره رشادت‌هاي رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، ۵۰۰نفر از فرماندهان و رزمندگان استان چهارمحال و بختياري در عمليات کربلاي ۵ عازم سرزمين نور شدند.