دعوت شهرداري شهرکرد از مردم در راهپيمايي شکوه وحدت
تاریخ انتشار : 1396/10/16
شهرداري شهرکرد با صدور بيانيه اي خواستار حضور حماسي آحاد مختلف مردم در راهپيمايي شکوه وحدت، انسجام و اقتدار مردمي نظام اسلامي عليه اغتشاشگران و آشوبگران شد.
در اين پيام آمده است: بار ديگر دستان کثيف و جنايتکار استکبار جهاني و نظام سلطه از آستين عده‌اي خود فروخته وابسته به سرويس‌هاي جاسوسي بيگانه و ارازل و اوباش بي ريشه بيرون آمده و با سو استفاده از برخي درخواست‌هاي بحق مردم ايران اسلامي فتنه‌اي ديگر همراه با جناياتي از قبيل: قتل انسان‌هاي بيگناه و حمله به ادارات، نهاد‌ها و بانک‌ها و غارت و تخريب اموال عمومي را رقم زدند و به خيال خود در انسجام و وحدت مثال زدني ملت بزرگ ايران خدشه‌اي وارد و مدافعين نظام اسلامي و ولايت را دلسرد کنند.
با توجه به سوء استفاده دشمنان اين مرز و بوم از اعتراضات مردمي و به اغتشاش کشاندن اين اعتراضات در روزهاي اخير، با حضور حداکثري در راهپيمايي مردمي اين هتک حرمتها را پاسخ مي دهيم و حمايت قاطع خود را از ارزشهاي انقلاب اسلامي و دفاع از کيان کشور اعلام مي کنيم.
در اين بيانيه ها همچنين آمده است : در اين روزهاي حساس ،با تدبير و همه توان اجازه سوء استفاده به دشمنان قسم خورده نظام را نخواهيم داد و چون سيلي خروشان در نهايت همدلي براي خنثي کردن توطئه هاي دشمن واعلام انزجار از آنان بار ديگر به صحنه خواهيم آمد.
در اين بيانيه از مردم ولايتمدار و هميشه در صحنه شهرکرد خواسته شده است با حضور حماسي در مراسم راهپيمايي و اعلام برائت از حرمت شکنان حمايت خود را از ولايت مطلقه فقيه و آرمان هاي امام راحل (ره) و شهيدان اعلام کنند.