​شهردار شهرکرد:
3 ميليارد ريال براي تکميل بازار ولي عصر نياز است
تاریخ انتشار : 1396/10/04
شهردار شهرکرد گفت: براي تکميل پروژه بازارچه ولي عصر جنوبي اين شهر 3 ميليارد ريال اعتبار ديگر مورد نياز است.
به گزارش روابط عمومي شهرداري شهرکرد، نورالله غلاميان دهکردي در بازديد از اين طرح عمران شهري گفت: تاکنون بيش از 5 ميليارد ريال صرف عمليات ساخت 18 دهانه مغازه، ديوارها، نماکاري و سر درب ورودي اين بازارچه شده است.
وي افزود: اين پروژه در حال حاضر 85 درصد پيشرفت فيزيکي دارد که با بهره برداري از آن برخي صنوف مزاحم و نيمه مزاحم نظير توزيع مرغ، ماهي و ميوه در اين مجموعه ساماندهي خواهد شد.
شهردار شهرکرد زيربناي ساخت بازارچه ولي عصر را يک هزار و 150 متر مربع عنوان کرد و گفت در اين بازارچه 18 دهانه مغازه در نظر گرفته شده است.
غلاميان دهکردي تصريح کرد: تلاش مي نماييم اين پروژه عمران شهري تا دهه فجر امسال به بهره برداري برسد.